2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Vize Mazeret Sınavı Duyurusu

2022-23 Güz Dönemi Mazeret Sınavları için; Vize sınavlarına giremeyen öğrenciler mazeretlerini gösterir belge ile (dilekçe) sınavlardan sonra ki ilk yedi (7) gün içerisinde başvuru yapmak zorundadır.

Mazeret Sınav dilekçesinin Yüksekokulumuz memurlarından Canan Kevser’ e iletilmesi gerekmektedir.

Mazeretleri kabul edilen öğrencilerin sınavları 12–16 Aralık 2022 tarihleri arasında ilgili ders hocası tarafından yapılacaktır. Mazereti kabul edilen öğrencilerin listesi 09 Aralık 2022 Cuma 15,00' den sonra okul sayfasında yayınlanacaktır.

Öğrencilerin mazeretli oldukları sınav-ders Hocası ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Mazeret dilekçesi, KASGEM sayfasından  (Ctrl+F komutu ile  FR-071 Mazeret Sınav Dilekçe Formu Yazılmalıdır) olarak indirilmelidir.

05 Aralık 2022 Pazartesi