TESYEV 2022-2023 Eğitim-Öğretim Bursu Duyurusu

Üniversitemiz öğrencileri için Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı Yükseköğrenim Öğrencileri TESYEV BURSU müracaatları başlamıştır.

Burslar her yılın Ekim ayı ile bir sonraki yılın Haziran ayı (dahil) arasında geçen 9 aylık öğretim süresince ödenmekte, diğer aylarda ödeme yapılmamaktadır.

Burs müracaatı, devam edilen öğretim kurumunun kendi bünyesinde kurulu bulunan burs komisyonu kanalıyla yapılmalıdır. Başvuru formu, TESYEV’in web sitesinden (www.tesyev.org), bürosundan veya duyuru yapılan öğretim kurumundan temin edilebilir. Formlar eksiksiz ve doğru olarak doldurulmalı ve ekinde istenilen belgelerle birlikte 21 Ekim 2022 tarihine kadar öğretim kurumlarının ilgili burs bürosuna teslim edilmelidir.

Zira TESYEV’e yapılan şahsi başvurular geçersiz sayılacaktır.

2022-2023 Öğretim Yılı Üniversite Başvuru Formu için Tıklayınız

Taahhütname İçin Tıklayınız