Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu’nda Teknoloji Bağımlılığı Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemiz Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Kulübü ile Görsel İletişim Kulübü tarafından teknoloji bağımlılığına konusunda farkındalık oluşturmak üzere “Sanata Bağımlı Ol” sloganı ile ortak bir etkinlik düzenlendi.

15 öğrencinin katıldığı ebru atölyesinde Geleneksel El Sanatları Programı Öğr. Gör. Emine Türkarslan tarafından ebru sanatı hakkında öğrencilere bilgiler aktarıldı. Geleneksel El Sanatları öğrencileri gözetiminde tüm öğrenciler özel boyalarla fırça, tarak ve biz kullanarak ebru desenleri yapma fırsatı yakaladılar.

Öğrenciler tarafından cep telefonlarının kullanılmadığı etkinlik süresi boyunca temel ebru tekniklerini tanımış ve günümüzde kullanım alanlarını da öğrenmiş oldular.

25 Mart 2022 Cuma