Okulumuzda Tahliye ve Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi.

Okulumuzda Kayseri Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi personeli İbrahim CÜNDÜBEYOĞLU' nun rehberlik ettiği acil durum ekipleri ile çalışanların katıldığı tahliye ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Acil durum ekipleri ile tatbikat öncesinde saat 09:30’da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. İbrahim CÜNDÜBEYOĞLU acil durum ekiplerinin görevlerinden bahsetti. Sayım için çalışanlar arasından takımlar oluşturuldu. Her takımda iki kişi yer aldı. Nizam DEMİRCİ tarafından saat 10:20’de alarm verilmesi ve çalışanların binayı tahliye ederek toplanma bölgesine erişmeleri istendi. Daha sonrasında çalışanlar, çalışma alanlarında normal işlerine devam etmeleri için yönlendirildi. 10:20’de alarm verildi. Çalışanlar toplanma bölgesine geldi. Toplanma bölgesinde sayım yapılarak içeride kimsenin kalmadığı tespit edildi. Toplanma bölgesinde herkes hazır bulunduktan sonra yangın söndürme cihazının kullanımı ile ilgili bilgi verildi. Açık alanda kontrollü çıkartılan sıvı madde yangınında koronavirüs salgını nedeniyle çalışanların tek kullanımlık eldiven kullanmaları istendi. Öncelikle yangınla mücadele ekibi yangını söndürdü. Tekrar çıkartılan yangında tüm çalışanların katılımıyla söndürme işlemi gerçekleştirildi. Tatbikat saat 10:45’de iyi dilek ve teşekkür konuşmaları ile sonlandırıldı.

29 Temmuz 2021 Perşembe