Meslek Yüksekokulumuzda Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofisi tarafından organize edilen Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı, öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleşti. Erasmus+ programının sunduğu olanaklar, öğrenci değişim fırsatları, başvuru süreçleri ve hibeler hakkında kapsamlı bilgilerin paylaşıldığı toplantı, özellikle uluslararası deneyim kazanmak isteyen öğrencilerimiz için oldukça aydınlatıcı oldu.

Toplantıda, Erasmus+ programı ile Avrupa’daki üniversitelerle yapılacak değişim süreçleri, yurtdışında eğitim ve staj imkanları ayrıntılı olarak ele alındı.

Bu değerli bilgiler için Dış İlişkiler Ofisi Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Gamze Gül ve Erasmus Uzmanı Öğr. Gör. Gözde Çulfacı hocalarımıza teşekkür eder, katılım sağlayan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

10 Ekim 2024 Perşembe