El Sanatları Bölümü Birinci Sınıflar Oryantasyonu

Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Geleneksel El Sanatları programı birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon etkinliği, Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Gör. Zahide ŞAHİN, Dr. Öğr. Gör. Elmas ŞAHANKAYA POLAT ve Öğr. Gör. Emine Rümeysa ÜNAL'ın katkılarıyla gerçekleştirildi.

Oryantasyon programında öğrencilerin bölüme adaptasyon süreçlerine yardımcı olacak bilgiler sunuldu. Katılımcılar, programın içeriği, eğitim yöntemleri ve kariyer olanakları hakkında bilgilendirildi. Etkinlik, öğrencilerin sorularını sorma fırsatı bulduğu interaktif bir ortamda gerçekleşti. Bu etkinlikle, öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve mesleki gelişimlerini desteklemek açısından önemli olduğu vurgulandı.

Yeni öğrenciler, geleneksel el sanatları alanındaki uygulamalara ve tekniklere dair bilgi edinerek, eğitim hayatlarına bir başlangıç yapma fırsatı buldular.

01 Ekim 2024 Salı