İş Sağlığı ve Güvenliği Kulübü olarak “Tanıtım Günleri” etkinliğine katıldık

02-03 Ekim tarihleri arasında üniversitemizin öğrenci kulüpleri ve topluluklarının tanıtımına yönelik olarak Kongre ve Kültür Merkezimizde iki gün süren bir etkinlik düzenlendi. Bu etkinlikte, İş Sağlığı ve Güvenliği Kulübü de yer aldı. Ziyaretçilere kulübün hedefleri ve amaçları detaylı bir şekilde anlatıldı. Ayrıca, kulübün düzenleyeceği etkinlikler hakkında bilgi verildi ve yeni üye kayıtları alındı.

Katılımcılar, kulübün faaliyetleri ve iş sağlığı konusundaki farkındalığı artırmak amacıyla gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi edinme fırsatı buldu. Etkinlik, öğrencilerin kulüplerle etkileşim kurarak üniversite hayatlarını zenginleştirmelerini sağlamak için önemli bir platform oluşturdu.

04 Ekim 2024 Cuma