İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Günü Etkinliği Gerçekleştirildi

29.05.2024 tarihinde İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Hatice ÖZDEMİR ve Öğr. Gör. Mehmet Akif ERKAN ile birinci ve ikinci sınıf öğrencilerimizin birlikte “İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Günü” etkinliği gerçekleştirildi.

Okulumuzun giriş katında düzenlenen etkinlikte 1.sınıf öğrencilerinin acil durumlarla ilgili infografikleri ve 2. Sınıf öğrencilerinin poster sunuları yer aldı. Yangın, acil durum ve mevzuat sorularının yer aldığı bilgi yarışmalarına katılıp ortam ölçüm cihazları ile gürültü, aydınlatma ve titreşim ölçümleri yapma fırsatı bulan öğrencilerimiz, bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler. Sergilenen infografikler arasında sergiyi dolaşan kişilerin oylarıyla birinci olan öğrencimiz Yasemin ARDIÇ’ı tebrik ederiz.

31 Mayıs 2024 Cuma