Takımımız Futbol Müsabakalarında 2. olarak büyük bir başarıya imza attı

Üniversitemiz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen, Kayseri Üniversitesi 1. Geleneksel Spor Oyunları Öğrenci Futbol Müsabakaları 17 Mayıs Cuma günü yapılan final maçı ile tamamlandı.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu M.Y.O. futbol takımımız A grubunda oynadığı 4 maçı kazanarak birincilikle gruplardan çıkarak final maçına kadar galibiyet serisini sürdürdü. Final maçında elenerek Futbol Müsabakalarında ikinci olarak turnuvayı tamamladı.

Üniversitemiz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen, Kayseri Üniversitesi 1. Geleneksel Spor Oyunları Öğrenci Futbol Müsabakalarında 2. olarak büyük bir başarıya imza atan futbol takımımız oyuncuları ve takım antrenörü Öğr. Gör. Emrah DUMAN’ı tebrik ederiz.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu MYO Futbol Takımı Kadrosu

Kadir YILBOĞA