İş Sağlığı ve Güvenliği Kulübü tarafından “Söyleşi” Programı Düzenlendi

İş Sağlığı ve Güvenliği Kulübü tarafından 14.12.2023 Perşembe günü saat:13:00’de söyleşi programı düzenlendi.

Söyleşinin konuşmacıları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İSGÜM Bölge Laboratuvar Müdürü Nevzat DURMAN ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Uzmanı Emirhan GÜNAYDIN olurken Genç Ofis’te düzenlenen etkinliğe, Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Halis BİLGİL, Doç. Dr. Hüseyin BENLİ, Öğr. Gör. Hatice ÖZDEMİR ve çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrencilere, bakanlık ve bağlı birimlerin görev ve sorumluluklarını anlatan konuşmacılarımız, meslek hayatlarında başarılı olabilmelerinin yollarını vurgulayarak, kendini iyi yetiştirmenin ve mevzuat ve mesleki bilgilerini sürekli güncellemenin öneme değindiler.

14 Aralık 2023 Perşembe