İş Sağlığı ve Güvenliği Programı Mezunlarla Söyleşi Programı Düzenlendi

İş Sağlığı ve Güvenliği Kulübü tarafından 13.12.2023 Çarşamba günü saat:15:00’de rektörlük sınıfında “Mezunlarla Söyleşi” programının ikincisi düzenlendi.

Programa öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Hatice Özdemir, Öğr. Gör. Mehmet Akif Erkan ve çok sayıda öğrenci katıldı. Mezunlarımızdan Cansu Kurtaran, B sınıfı iş güvenliği uzmanı olarak çalışmakta olduğu Orta Anadolu Tic. ve San. İşl. T.A.Ş. fabrikasında iş sağlığı ve güvenliği alanında hayata geçirdikleri iyi uygulama örneklerini öğrencilerimizle paylaştı. İkinci mezunumuz İlhan Canıtez, B sınıfı iş güvenliği uzmanı olarak çalıştığı ve aynı zamanda kurucu ortaklarından olduğu Ödül Ortak Sağlık Güvenlik Birimi bünyesinde farklı sektörlerdeki işyerlerine vermiş oldukları hizmetleri anlattı.

Öğrencilik yıllarına, kariyer yolculuklarına ve özellikle iş hayatına dair tecrübelerini paylaşan mezunlarımız, öğrencilerin sorularını da içtenlikle cevapladı.

14 Aralık 2023 Perşembe