İş Sağlığı ve Güvenliği Programı Turkuaz Seramik Fabrikası’na Teknik Gezi Düzenlemiştir

Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü İş Sağlığı ve Güvenliği Programı tarafından 07 Aralık 2023 tarihinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Turkuaz Seramik fabrikasına teknik gezi düzenlenmiştir.

Geziye, yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Hatice ÖZDEMİR ve Öğr. Gör. M. Akif ile ERKAN ile İş Sağlığı ve Güvenliği Programı 1. ve 2. Sınıf öğrencilerimiz katılmıştır.

Seramik sağlık gereçleri alanında faaliyet gösteren Turkuaz Seramik iş güvenliği uzmanları tarafından, seminer salonunda yapılan sunumun ardından üretim hatları öğrencilerle birlikte gezilmiştir.

08 Aralık 2023 Cuma