İş Sağlığı ve Güvenliği Programı Teknik Gezi Etkinliği: RBS Ravago Fabrikası

03 Ocak 2023 tarihinde Mustafa Çıkrıkçıoğlu MYO İş Sağlığı ve Güvenliği Programı olarak Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren RBS Ravago Fabrikasına Öğr. Gör. Enes GÜNDÜZ, Öğr. Gör. Hatice ÖZDEMİR ve Öğr. Gör. Mehmet Akif ERKAN nezaretinde, 1. Sınıf ve 2. Sınıf İş Sağlığı ve Güvenliği öğrencilerinin katılımı ile teknik gezi düzenlenmiştir.

Öğrencilerimiz fabrikanın taş yünü üretim hattını gezme ve alınan iş sağlığı ve güvenliği önlemlerini yerinde inceleme şansı bulmuştur. Özellikle fabrikada kullanılan iş sağlığı ve güvenliğinin takibine yönelik yazılımlar ve personelin iş sağlığı ve güvenliği çalışmalarına katılımlarını sağlamak için yürütülen faaliyetler öğrencilerimizin dikkatini çekmiştir.

Değerli tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşan ve süreçle ilgili ayrıntılı bilgiler aktaran RBS Ravago Fabrikası yetkililerine ve iş güvenliği uzmanlarına teşekkür ederiz.

03 Ocak 2023 Salı