İş Sağlığı ve Güvenliği Mezunlarımızla Söyleşi

İş Sağlığı ve Güvenliği Kulübü tarafından 14.12.2022 Çarşamba günü saat:15:00’de düzenlenen “Mezunlarla Söyleşi-I” etkinliğine mezunlarımızdan C sınıfı iş güvenliği uzmanı ve aynı zamanda bir ortak sağlık güvenlik biriminin sorumlu müdürlüğünü yürüten Şeyma Nur KOÇYİĞİT, C sınıfı iş güvenliği uzmanı ve Kayseri Havalimanı dış hatlar inşaatı uzmanlarından olan Fadime TAYFUR ve C sınıfı iş güvenliği uzmanı olup Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde inşaat yalıtım ürünleri üreten bir fabrikanın uzmanlarından biri olarak görev yapan Kemal EŞKİN katıldı.

Öğrencilik yıllarına, kariyer yolculuklarına ve özellikle iş hayatına dair tecrübelerini paylaşan mezunlarımız, öğrencilerin sorularını da içtenlikle cevapladı

15 Aralık 2022 Perşembe