Yüksekokulumuzda Deprem-Yangın Tatbikatı Hakkında

Okulumuzda 28 Aralık 2023 Perşembe günü, okulda dersi olan tüm öğrencilerimizin katılımı ile "Deprem&Yangın Tatbikatı" yapılması planlanmaktadır.

Kayseri Büyükşehir İtfaiyesi ile organize edilen tatbikat için saat 14:00'de sirenlere basılacaktır. Öncesinde ders olan sınıflarda, İSG programı öğrencileri tarafından ÇOK-KAPAN-TUTUN yapılmasını için bilgilendirme yapılacaktır.

Tahliye sırasında asansörler kullanılmamalı, engelli öğrencilere refakatçi verilmeli, öğrenciler yangın merdivenlerine yönlendirilmelidir. Toplanma alanı öğrenci çıkışının sağında kalan geniş çimenlikli alandır

Tatbikat planı:

13:00-13:45 İtfaiye tarafından öğrencilere yapılacak sunum (1 no'lu sınıfta sadece İSG ve Alternatif Enerji programı öğrencilerine)

13:50-14:00 Sınıflarda ÇOK-KAPAN TUTUN yaptırılması

14:00-14:10 Sirenle birlikte tahliyenin başlaması