2022-2023 GÜZ YARIYILI VİZE MAZERET SINAV
Yüksekokulumuz öğrencilerinden 21.11.2021-02.12.2021 tarihleri arasında yapılan 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılında haklı geçerli kabul edilebilir mazeretleri sebebi ile ara sınavlara giremediklerini belirten öğrencilerin dilekçeleri ve eklerindeki belgeleri görüşüldü.

Taleplerinin “Kayseri Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Eğitim-Öğretim Yönergesinin 16. Maddesinin ç) bendine” göre kabulüne ve öğrencilere aşağıdaki belirtilen derslerden mazeret sınav hakkı verilmesine sınavların en geç 12-16 Aralık 2022 tarihleri arasında ders hocası ile öğrencinin irtibata geçerek sınava alınmasına kabul edilebilir mazeret sunamayan ve belgelendiremeyen öğrencilerin taleplerinin reddine kararın ders sorumlularına tebliğine ve sınavlara girecek öğrencilere ilan edilmesine oy birliği ile karar verildi.

Mazeret Sınavı Kabul Edilen Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız

09 Aralık 2022 Cuma