Sevgili Öğrenciler

Sevgili Öğrenciler,

Kayseri Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu’nun tüm akademik ve idari personeli adına hepinize hoş geldiniz diyor; sizler ve bizler için 2020-2021 eğitim-öğretim yılının mutlu ve başarılı geçmesini diliyorum. Büyük bir emek ve gayret sarf ederek hazırlandığınız başarılı bir sınav sonucunda Kayseri Üniversitesinin bir mensubu olmaya hak kazandınız ve sizleri burada görmek hepimize ayrı bir mutluluk vermekte ve bunun gururunu başarılı bir eğitimle tamamlayarak hep birlikte yaşamak istiyoruz. Yeterli fiziki alt yapının yanı sıra tecrübeli ve dinamik bir akademik kadro ile sizleri hedeflerinize ulaştırmayı amaçlamaktayız. Sizlere sunulan bu olanakları tamamlayacak şey ise sizin göstereceğiniz şevk ve gayret olacaktır. Hepinize yeniden hoş geldiniz der, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı dilerim.

Doç. Dr. Hüseyin BENLİ

Müdür