Mülkiyet Koruma ve Güvenlik / Üniversitemiz Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu’nda “İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası” etkinlikleri kapsamında, öğrenciler tarafından hazırlanan iş sağlığı ve güvenliği proje sergisinin açılışı yapıldı. / 09 Mayıs 2019
  • Üniversitemiz Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu’nda “İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası” etkinlikleri kapsamında, öğrenciler tarafından hazırlanan iş sağlığı ve güvenliği proje sergisinin açılışı yapıldı.
Adres : Yenidoğan Mah. Ahmet El-Biruni Cad. No: 85 38280 Talas / KAYSERİ
Telefon : +90 352 207 66 66
Faks : +90 352 437 50 57
Öğrenci İşleri : +90 352 207 66 66