Mülkiyet Koruma ve Güvenlik / Üniversitemiz Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu’nda “İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası” etkinlikleri kapsamında, öğrenciler tarafından hazırlanan iş sağlığı ve güvenliği proje sergisinin açılışı yapıldı. / 09 Mayıs 2019
  • Üniversitemiz Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu’nda “İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası” etkinlikleri kapsamında, öğrenciler tarafından hazırlanan iş sağlığı ve güvenliği proje sergisinin açılışı yapıldı.
Adres : Mevlana Mahallesi 15 Temmuz Yerleşkesi Kümeevler No:5 38280 Talas / KAYSERİ
Telefon : +90 352 504 38 38- 42000
Öğrenci İşleri : 0352 432 32 50
E-Posta : mcmyokayseri.edu.tr