Mustafa Çıkrıkçıoğlu MYO Futbol Takımımız Namağlup Yoluna Devam Ediyor
Üniversitemiz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen, Kayseri Üniversitesi 1. Geleneksel Spor Oyunları Öğrenci Futbol Müsabakaları A grubunda mücadele eden Mustafa Çıkrıkçıoğlu M.Y.O. futbol takımımız oynadığı 4 maçı da kazanarak yoluna kayıpsız devam ediyor. Safiye Çıkrıkçıoğlu MYO Futbol Takımı’nı 15-0, DİLMER Futbol Takımı’nı 6-4, Mühendislik Fakültesi Futbol Takımı’nı 11-1, Develi İslami İlimler Fakültesi Futbol Takımı’nı 12-5, İncesu MYO Futbol Takımı’nı 17-22'lik skorlarla yenen takımımız birincilikle gruplardan çıkmayı garantileyerek yarı finale yükseldi. Okul futbol takımını çalıştıran hocamız Öğr. Gör. Emrah Duman’ı ve öğrencilerimizi tebrik eder, final maçlarında başarılar dileriz.

03 Mayıs 2024 Cuma